header

Uvodna riječ

Business

Poštovani partneri,

pred nama je novi projekt koji smo pokrenuli. Projekt jednostavnog naziva POSLOVNI KLUB.

U njemu ćemo se svi partneri ovog projekta baviti kako pomoći klijentima u BiH najjednostavnije, da bolje posluju.

Usprkos kretanjima u društvu, mišljenja smo i stava da postoje šanse za daljnji napredak u poslvanju ovdje. Svjedok tome su i preko 100.000 poslovnih subjekata, koji su nastali poslije rata u Bosni i Hercegovini. Svi ovi poslovni ljudi ustaju i liježu sa istom mišlju: KAKO UNAPRIJEDITI POSLOVANJE.

Nemamo namjeru proglasiti se da imamo čarobnu formulu zauspjeh. Umjesto toga možemo ponuditi svoje vlastito iskustvo u poslovanju u Bosni i Hercegovini i iskustvo naših partnera i članova. Možemo vam pokazati kako uvesti neke jednostavne promjene, koje mogu biti od ključne važnosti da sa postojećim ljudima i postojećim kapitalom možete napraviti veće poslove. Bolje korištenje informacija o postojećem poslovanju, bolje korištenje ljudskih resursa u firmi, bolje korištenje postojećih zaliha, bolje umrežavanje sa drugim firmama koje nam mogu biti partneri...ovo su samo neke od osnovnih pravaca što sve možemo uraditi u sklopu onog što već imamo.

Puno je firmi koje su sa malim korekcijama uspjele znatno poboljšati svoje poslovanje.

Mi ćemo krenuti sa stvarima sa kojima možemo pomoći da ozbiljno poboljšate svoj biznis. Ali, ovo nije sve što se može uraditi. Što više partnera budemo imali, tim ćemo više konkretnih ideja moći imati na raspolaganju za pomoći vam.

Predlažemo da nam se pridružite sa vašim mišljenjima i sugestijama. Predlažemo da dadnete šansu ovom projektu POSLOVNOG KLUBA u Bosni i Hercegovni, predlažemo da postanete član poslovnog kluba.

Vaš POSLOVNI KLUB.

Ukoliko želite konkretne stvari predlažemo da se odmah upoznamo: Popunite odmah Zahtjev Za Prezentaciju Usluga POSLOVNOG KLUBA i ubrzo ćemo se upoznati sa medjusobnim idejama za poboljšanje biznisa.

Popuni Zahtjev Za Prezentaciju Usluga POSLOVNOG KLUBA

 

line1line2line3  

 

footer2

 

designer17