header

Usluge

KNJIGOVODSTVENI PROGRAM na bazi praksi koje se koriste na zapadu.

Prije nego što neka firma mogne govoriti o svojim rezultatima, potrebno je da ima podatke na koje se u svakom trenutku može pouzdati. Iz postojećih iskustava manje od 5% firmi u Bosni i Hercegovini to ima. Zbog toga smo, prije nego što bilo što mognemo učiniti za klijenta, omogučili da možemo imati najsvježije podatke o klijentovom poslovanju.

Naša softverska rješenja omogućuju:

Najnovije svjetske programerske alate, kakvi se koriste u modernom poslovanju u svijetu

Sve poslovne informacije dostupne odmah bilo gdje u svijetu se nalazili.

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE-NEMA POSEBNOG UPUTSTVA ZA UPOTREBU. Obuka po operateru (radniku) prosječno traje do 15 minuta.

 

SIGURNI PODACI KOJI OMOGUĆUJU NORMALNO POSLOVANJE. Jednostavno čuvanje baze programa sa kojom se vraćaju podaci, bez obzira na probleme koji su nastali na kompjuteru (virus, bug i sl.)

SIGURNOST ZA SVE SLUČAJEVE AKO NEŠTO NE BUDE RADILO KAKO TREBA. Konstantna podrška u korištenju programa od strane inžinjera-bez vremenskog ograničenja podrške.

NEMA OGRANIČENJA U RAZVOJU VAŠEGA POSLA. Automatskog spajanje više poslovnih jedinica u jedan sistem.

 

Računovodstvo na bazi najviših svjetskih standarda. Za nas računovodstvo nije samo sebi svrhom! Računovodstvo predstavlja servis koji treba osigurati informacije SADA i OVDJE.

Svi naši članovi imaju mogućnost da koriste računovodstvene usluge najvišeg standarda.

Podaci se procesuiraju u sadašnjem vremenu (nema zastarjelih informacija)

nema odlaska knjigovođi zbog dostavljanja dokumenata o prometu (ulazne fakture, izlazne fakture)

informacije u koje se 100% može pouzdati (nema prozivanja knjigovođe oko podataka o prometu, dugu kupaca prema vama, vašem dugu prema dobavljačima, iznos PDVa za plaćanje...)

smanjenje troškova. Zbog smanjenog vremena potrebnog za rad na programu otvarate mogućnost za znatno veću efikasnost vaših postojećih ljudi.

 POPUNITE ZAHTJEV za prezentaciju računovodstvenih usluga u realnom vremenu onako kako to radi POSLOVNI KLUB.

Želite li mimo toga prvo isprobati naš novi jednostavni financijsko knjigovodtveni program? Ništa lakše! Popunite zahjtev za trial verziju našeg financijsko-knjigovodstvenog programa

 

OBUKE ZA UNAPREDJENJE POSLOVANJA.

treninzi POSLOVNOG KLUBA sa najvažnijim temama sa kojima se susreću poslovni subjetki u BiH. Prodaja, upravljanje ljudima, efikasnost zaposlenika, naplata potreživanja, rad sa stranim firmama, korištenje izvještaja u poslovanju za povećanje profita… SEMINARI KOJI VODE PREDAVAČI KOJI PRIJE MORAJU IMATI OSTVARENE REZULTATE.

Popuni zahtjev za prisustvovanje seminaru za unaprijedjenje posla

 

POSLOVNO SAVJETOVANJE. 

Na raspolaganju Iskustva profesionalnih menadžera sa odgovornih projekata (upravljanje bankama, firmama, investicijskim fondovima, direktorima financija). PO PRVI PUT DA IMA NEKO DA IZVRŠI ANALIZU POSLOVANJA I DADNE PREPORUKE FIRMI ZA DALJNJI NAPREDAK.

pravljenje poslovnih planova.

pregovori sa bankama oko kredita i branjenje investicijskih prijedloga.

popuni zahtjev za prezentaciju usluga poslovnog savjetovanja.

line1line2line3  

 

footer2

 

designer17